NYTT TRENINGSTILBUD

Andrea Emilie Borgenvik er ny instruktør hos oss.
Kom og prøv hennes timer på Tjøme ungdomsskole torsdager – Oppstart 7.september!

18.00 Kombiøkt: Kondis&styrke
En time med høyt tempo og puls der vi benytter oss av et bredt utvalg øvelser som setter blodpumpa og melkesyra på prøve!

19.00 MRL (Mage,Rumpe,Lår)
En ren styrketime med fokus på øvelser for mage, rumpe og lår!

Prøv også:
Bootcamp med Ingun på tirsdager kl.19.30 – 20.30

Meld deg på: http://www.tjometurn.no/registrering/

Mitt navn er Andrea Emilie Borgenvik, jeg er 24 år og er født og oppvokst på Hvasser. Interessen for trening begynte på videregående og jeg bestemte jeg meg for å ta et årsstudium i idrett i Brasil og på Bali. Jeg ble fullstendig bitt av basillen og har tilbragt de siste to årene på Norges Idrettshøyskole, der jeg nå har fullført en Bachelorgrad i idrettsvitenskap. Jeg er lidenskapelig opptatt av å legge til rette for fysisk aktivitet og god helse for alle!